LOADING
Project Header Image
Commercial

DODS

Size 18,000 sqft
Year 2017
Collaboration Woodalls Interiors
The phenomenal team worked incredibly hard together to tackle the challenges of The Shard, London.
Single Image
Consultation

Brand Roadways

With workplace culture shifting from a cellular "hierarchy based" structure to a more collaborative Open Plan setting - we worked closely with the client from the very beginning to identify these changes within the world of office design.
Single Image
ABOUT PROJECT

Transforming traditional ideals with a sprinkle of fun and a handful of considered edge.

With a 360 view of London from the 11th Floor of The Shard, London - the design focuses on enriching the experience of the staff within the business (the engine of the machine).

By incorporating a rotational hot desking system - we start to shift the positions of every team around the entire office to appreciate every view that the floor plate frames.
Single Image
PROJECT GOALS

Gentle surprises around every corner to capture the elegance of each design junction and graceful details.

Single Image
Single Image
Single Image
THE QUOTE THAT INSPIRED THE PROJECT

“There is a role and function for beauty in our time” Tadao Ando

error: Content is protected !!