LOADING
Project Header Image
Commercial

Oxera

Size 10,000 sqft
Year 2022
Collaboration Woodalls
Evolving workplace design to respond to the effect of the pandemic and finding solutions that caters towards the needs of individuals as well as maximise the uses of client real estate. The project takes into consideration of what individual wants are to help the growth of personal ambitions in the world of workplace.
Single Image
Inspiration

Project Inspiration

Our client at Oxera wanted to encourage their employees to want to come back into the office and shifting the 'work from home' module to an inspiring 'work in office' mentality.

The design is sympathetic towards the desires of each individual and offer various work settings to inspire people to do their best work in the different types of neighbourhoods embedded within their office space.
Single Image
Single Image
THE LOOK AND FEEL

Softening the palette with neutral tones that creates a 'home from home' atmosphere to encourage a gentle change to the life styles of employees who have been working from home throughout the pandemic.

Single Image
Single Image
PROJECT GOALS

Creating a space that has a little something for everyone was our key driver. The design is sympathetic towards those who may need a place of focus as well as high energy spaces for collaborations.

Single Image
Single Image
Single Image
Single Image
Single Image
error: Content is protected !!